PASSEJAR AMB CAVALL

Des de Can Cirera podeu anar a l'Hípica Equinatur, a 10 minuts caminant. 

Fer passejades amb cavall, excursions, ...

Des dels més petits als més grans, juntament amb tota la família, amics, ... 

Descobreix l'entorn anant amb cavall i amb un guia expert, tot amb l'Hípica Equinatur de Serinyà. 

Si voleu us podem informar sense cap compromís i també us podem gestionar la vostra reserva, només cal que a l'hora de fer la reserva ens ho indiqueu.

En aquest apartat us mostrem fotografies de l'Hípica, i també les diferents opcions que teniu per fer amb qui feu l'estada, tingueu l'edat que tingueu.

L'Hípica Equinatur no està vinculada amb Can Cirera. Nosaltres fem una recomenació d'aquesta Hípica per la qualitat del servei que ofereix i també per la proximitat a Can Cirera. La bona relació de l'Hípica i Can Cirera facilita als nostres clients fer reserva dels serveis de la mateixa Hípica, per tal fer més fàcil aquesta gestió, també podeu apropar-vos-hi i fer la gestió directament, el preu és el mateix.

IMG_20200831_160209.jpg

per tothom

S'ofereix muntar a cavall, des de l'inici, ensenyant a preparar-lo i així conèixer-lo bé. Amb les instruccions d'un expert, es procedirà a la monta del cavall, després d'unes explicacions prèvies.

Dintre les mateixes instal·lacions de l'Hípica, es faran passejos per familiaritzar-se amb el cavall. Després, si així s'ha pactat, es farà un passeig per l'entorn. 

IMG_20200831_163247.jpg

rutes

L'Hípica Equinatur ofereix diferents rutes per l'entorn de la comarca, per tal de conèixer i disfrutar dels magnífics racons del Pla de l'Estany.

Rutes d'una hora fins a 7 dies o rutes a mida.

103.jpg
Informació o reserva 

Gràcies pel teu missatge!, en breu us respondrem!