Can Cirera és una casa de pedra de l'any 1.778 (s.XVIII). Ha acollit moltes generacions dedicades a l'agricultura, sent una gran Masia típica catalana, i amb el temps s'ha anat segragant, fins a quedar en tres cases habitables (Can Cirera és la casa més gran de les tres). El 1.998 es va restaurar i al 2.002 es va adaptar per fer turisme rural.

DISTRIBUCIÓ

La casa té una capacitat màxima de 8 persones, amb 4 habitacions dobles (dues de matrimoni i dos de llits individuals). Una sala gran amb TV, una cuina totalment equipada (microones, nevera, fugones i forn, estris ...). Dos banys complets, aire condicionat a la sala i calefacció a tota la casa, ...

AMPLI JARDÍ

Can Cirera té un jardí d'uns 200 m2, amb gespa natural, plantes aromàtiques, 3 porxos, dues fonts d'aigua, arbres, ... També disposem d'un pàrquing exterior privat per als clients.

Can Cirera té un jardí d'uns 200 m2, amb gespa natural, plantes aromàtiques, 3 cubieros, dues fonts d'aigua, arbres, ... També disposem d'un pàrquing exterior privat per als clients.

SERVEIS

Can Cirera ofereix el lloguer de la casa sencera, amb un límit màxim de 8 persones. S'admeten animals (màxim 2) amb un suplment de 6 € / dia. El lloguer inclou llençols, tovalloles, assecador de cabells, sabó de mans, cuina totalment equipada, ...

  © 2020 Can Cirera turisme rural  PG 00234  Serinyà (Girona -Costa Brava-)