top of page

La casa disposa de 4 habitacions dobles, dues són de matrimoni i dues de llits individuals. Cada habitació és d'uns 15 m2, amb finestres que donen a l'exterior i amb mosquiteres. Els llits tenen llençols, mantes, i una tovallola grossa per persona ... Amb un armari a cada habitació i tauletes amb làmpares. 

A l'apartat de fotos hi trobareu més imatges de les habitacions.

CanCirera-Serinya-HD (64).jpg

llit de matrimoni 1

Aquesta habitació està situada al primer pis. Té un armari gros per poder-hi deixar la roba. Amb dues tauletes de nit i dues làmpares, una finestra amb mosquitera que dóna a l'exterior. Una butaca, dos panys de llum i 4 endolls.

llit matrimoni 2

Aquesta està a la planta de baix. Situada a l'antiga cuadra, restaurada respectant el seu aspecte original, amb tres ponedores de gallines, una bebedora, parets de pedra i un sostre d'arc... Amb dues finestres exteriors amb mosquiteres i una d'interior. Al seu costat té un dels lavabos i la sala de jocs. L'habitació té dues tauletes de nit amb dues làmpares, dos panys de llum i quatre endolls i dues butaques.

CanCirera-Serinya-HD (32).jpg
CanCirera-Serinya-web (60).jpg

2 llits individuals  1

Situada al primer pis, amb una finestra exterior amb mosquitera, un armari per la roba, una tauleta de nit central amb làmpara. Situada al passadís que dóna al bany de dalt. Dos llits individuals, dos endolls i dos panys de llum.

2 llits individuals 2

Al primer pis, al passadís, just al costat del bany. Dos llits, una tauleta de nit amb una làmpara, tres endolls, dos panys de llum, una finestra exterior amb mosquitera, un armari per la roba(tots els armaris tenen penjadors). 

CanCirera-Serinya-web (62).jpg
bottom of page