top of page

fotografies extretes dels mateixos restaurants. Aquí trobareu només alguns exemples de restaurants de la comarca, que anem ampliant de mica en mica.

187006060_5550801514993655_4328022736440346378_n.png

VORA ESTANY Restaurant

Banyoles

Al costat mateix de l'estany, en un marc immillorable, hi trobareu Vora Estany. Menjar de qualitat, bona presentació, bon tracte, lloc agradable, recomentable. A l'estiu hi trobareu carn a la brasa amb la famosa botifarra de metre, a les nits i a la terrasa del restaurant.

can-pericus-04.jpg

CAN PERICUS

Banyoles

Un restaurant diferent, molt conegut a Banyoles com a carnisseria, sense perdre aquesta branca, Can Pericus també té el seu restaurant situat a la Vila Olímpica de Banyoles, on disfrutareu menjant, assaborint, passant una bona vetllada i també els seu famosos postres. A més de poder encarregar menjar per emportar.

CaXa_0012_Capa-1 - copia (2).jpg

CAN XAPES

Cornellà del Terri

És un dels restaurants de més prestigi de la comarca. Situat a l'antic cinema de Cornellà del Terri, la seva decoració és exquisita. El menjar deliciós, amb opcions diverses de menú, menú degustació, ... Val molt la pena tenir l'experiència de Can Xapes, el tracte, la qualitat del menjar i elaboració, 

99122821_107818187610052_2409650633591226368_n.jpg

CAN XABANET Restaurant

Banyoles

A prop de l'estany de Banyoles, hi trobareu aquest restaurant familiar. Restaurant amb ambient familiar amb gent de la comarca. Actualment regentat pels dos geramans Collell, la nova generació que hi ha donat un toc més modern, sense deixar el menjar de tota la vida.

cuinatslafarga-1127247.jpg

CUINATS LA FARGA

Banyoles

Si el que voleu és menjar a Can Cirera o menjar mentre feu turisme per les nostres comarques, Cuinats La Farga pot ser el millor lloc per comprar menjar per emportar. Amb molts anys d'experiència, és un dels establiments de menjar per emportar, més coneguts a la nostra comarca. Menjar de qualitat, tradicionals, moderns, moltes opcions per escollir. Tenen dos punts de recollida a Banyoles.

thumbnail.jpg

RESTAURANT CAN ROCA

Esponellà

En un dels pobles més autèntics de la comarca, el restaurant Can Roca ofereix menjar tradicional actualitzat per la nova generació familiar. La qualitat, la bona presentació, els bons sabors i la tranquil·litat de la zona, us donarà la oportunitat de disfrutar del menjar i entorn. 

I molts més... aquí només teniu alguns exemples, tenim la sort de ser una comarca amb molt bons restaurants

feu clic aquí i hi trobareu més restaurants del Pla del 'Estany

Aquí restaurants de Serinyà

Aquí restaurants de Besalú

bottom of page