top of page

inclou a l'estada

Can Cirera és una casa de lloguer sencer amb uns serveis inclosos a l'estada que tot seguit us expliquem. Si us surten dubtes o aclariments, estarem encantats de poder-vos ajudar.

espai de joc

CanCirera-Serinya-web (40).jpg

En aquest espai, hi trobareu una taula de pimpom, dards, a la sala gran hi ha jocs de taula, per dibuixar, jocs infantils, ... A més al jardí podreu disfrutar del seu espai jugant amb pilota, descansant, prenent el sol, i gaudir de les plantes i gespa natural.

barbacoa

CanCirera-Serinya-web (22).jpg

El jardí està equipat amb una barbacoa, amb graelles i pinces per girar el menjar que vulgueu fer. No s'inclou llenya ni carbó.

I per suposat espai amb mobles de jardí per menjar a fora.

zona de pàrquing

CanCirera-Serinya-web (9).jpg

Davant mateix de la casa us oferim, sense cost addicional, una zona privada a l'aire lliure, per deixar els cotxes, amb tancat ballat on controlareu l'espai amb una clau.

wifi

Image by Compare Fibre

Servei de wifi 300 MB fibra òptica, gratuït a tota la casa. S'hi accedeix amb una clau exclusiva pels clients.

cuina equipada

CanCirera-Serinya-HD (48).jpg

La cuina està totalment equipada amb fugons i forn elèctrics, rentaplats amb pastilles de detergent inclòs, nevera amb congelador, plats, coberts, paelles, olles, cafetera de càpsules Dulce Gusto o clàssica italiana, minipimer, microones, espremador manual de sucs... No hi trobareu menjar, ni sal, ni oli, ... 

altres

CanCirera-Serinya-HD (53).jpg

La taula de pimpom disposa de 4 raquetes i pilotes.

El rentaplats disposa de detergent. La cuina està totalment equipada(plats, gots, coberts, cafetera clàssica i de càpsules Dolce gusto, paelles i olles, minipimer, plats i coberts de plàstic pels més petits, forn i fugons elèctrics, nevera i congelador, ...) No hi ha menjar, ni oli, ni sal, ni sucre...

Hi ha màquina de rentar roba, estenedors, agulles d'estendre, ...

Hi ha paella gran per fer un arròs o fideuà.

Una tovallola grossa per persona, hi ha 2 secadors de cabells, paper higiènic, bosses de brossa, sabó de mans, ...

Al centre del poble(5 minuts caminant) hi ha pista de bàsquet i d'altres jocs d'oci, gronxadors, rutes per caminar i anar amb bicicleta, ... Així com també dos petits supermercats, dos forns, una carnisseria, dos bars-restaurants, un caixer automàtic de Caixabank, ...

animals de companyia

Image by Alvan Nee

Can cirera admet animals de companyia, amb un suplement de 20€ per animal i estada, amb un màxim de 2 animals. Sempre respectant les normes d'higiene i seguretat. Mai deixar els animals sols a la casa.

pels més petits

fotos descarregades el juny 09 196.JPG

Disposem d'un bressol pels més petits. Servei gratuït sense llençols, amb llençols 6€ tota l'estada. Per obtenir aquest servei cal solicitar-lo, per tal de deixar-lo preparat.

A més a més, hi ha una balla per llit normal, i barreres de seguretat per a totes les escales.

També conta amb taula, cadires de la seva mida i plats i gots de plàstics.

bottom of page