top of page

Can Cirera és una casa de lloguer sencer amb uns serveis inclosos a l'estada que tot seguit us expliquem. Si us surten dubtes o aclariments, estarem encantats de poder-vos ajudar.

espai de joc

CanCirera-Serinya-web (40).jpg

En aquest espai, hi trobareu una taula de pimpom, dards, a la sala gran hi ha jocs de taula, per dibuixar, jocs infantils, ... A més al jardí podreu disfrutar de l'espai jugant amb pilota, descansant, prenent el sol, i gaudir de les plantes i gespa natural.

barbacoa

CanCirera-Serinya-web (22).jpg

El jardí està equipat amb una barbacoa, amb graelles i pinces per girar el menjar que vulgueu fer. No s'inclou llenya ni carbó.

I per suposat espai amb mobles de jardí per menjar a fora. També conta amb dues portaries per jugar a pilota.

zona de pàrquing

CanCirera-Serinya-web (9).jpg

Davant mateix de la casa us oferim, sense cost addicional, una zona privada a l'aire lliure, per deixar els cotxes, amb tancat ballat on controlareu l'espai amb una clau, la responsabilitat dels cotxes és totalment dels propietaris d'aquests, aquesta zona de pàrquing és gratuïta. Can Cirera no es fa responsable de qualsevol desperfecte que es pugui fer als vehicles. En el cas de motocicletes i bicicletes dintre la casa hi ha un porxo d'entrada apta per aparcar-les.

wifi

Image by Compare Fibre

Servei de wifi 300 MB fibra òptica, gratuït a tota la casa. S'hi accedeix amb una clau exclusiva pels clients.

cuina equipada

CanCirera-Serinya-HD (48).jpg

La cuina està totalment equipada amb fugons i forn elèctrics, rentaplats amb pastilles de detergent inclòs, nevera amb congelador, plats, coberts, paelles, olles, cafetera de càpsules Dulce Gusto o clàssica italiana, minipimer, microones, espremador manual de sucs... No hi trobareu menjar, ni sal, ni oli, ... 

altres

CanCirera-Serinya-HD (46).jpg

La taula de pimpom disposa de 4 raquetes i pilotes.

El rentaplats disposa de detergent. La cuina està totalment equipada(plats, gots, coberts, cafetera clàssica i de càpsules Dolce gusto, paelles i olles, minipimer, plats i coberts de plàstic pels més petits, forn i fugons elèctrics, nevera i congelador, ...) No hi ha menjar, ni oli, ni sal, ni sucre...

Hi ha màquina de rentar roba, estenedors, agulles d'estendre, ...

Hi ha paella gran per fer un arròs o fideuà.

Una tovallola grossa per persona, hi ha 2 secadors de cabells, paper higiènic, bosses de brossa, sabó de mans, ... La sala gran conta amb tv i aire condiconat i termostat per la calefacció.

Al centre del poble(2 minuts caminant) hi ha pista de bàsquet i d'altres jocs d'oci, gronxadors, rutes per caminar i anar amb bicicleta, ... Així com també dos petits supermercats, dos forns, una carnisseria, dos bars-restaurants, un caixer automàtic de Caixabank, ...

animals de companyia

Image by Alvan Nee

Can cirera admet animals de companyia, amb un suplement de 20€ per animal i estada, amb un màxim de 2 animals. Sempre respectant les normes d'higiene i seguretat. Mai deixar els animals sols a la casa.

pels més petits

fotos descarregades el juny 09 196.JPG

Disposem d'un bressol pels més petits. Servei gratuït sense llençols, amb llençols 6€ tota l'estada. Per obtenir aquest servei cal solicitar-lo, per tal de deixar-lo preparat.

A més a més, hi ha una balla per llit normal, i barreres de seguretat per a totes les escales.

També conta amb taula, cadires de la seva mida i plats i gots de plàstics.

bottom of page